47,5752$% 0.09
54,9669€% 0.21
10.555,00%4,11
13.703,13%0,11
฿%
$%
20:25
Buca Kaymakamı Muhammed Gürbüz, saldırıya uğrayan Barış Mahallesi Muhtarı Şenay Dağçeviren’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Buca Muhtarlar Birliği Başkanı Sedat Erşahin, saldırıyı kınayarak, “Hiçbir muhtarımız asla yalnız değildir” dedi.
Buca Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Barış Mahallesi Muhtarlığını ziyaret ederek bir süre önce saldırıya uğrayan Mahalle Muhtarı Şenay Dağçeviren’e geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ziyarete Buca Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yüzer, Buca Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Tülay Güngüney, Buca Muhtarlar Birliği Başkanı Sedat Erşahin ve mahalle sakinleri de katıldı.
Kaymakam Muhammed Gürbüz ve beraberindeki heyet, Şenay Dağçeviren’in sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Görüşmede mahallede yürütülen çalışmalar, vatandaşların talepleri ve muhtarların görevleri sırasında karşılaştıkları sorunlar da değerlendirildi.
Ziyaret sırasında birlik, dayanışma ve sağduyu mesajları verilirken, kamu görevi yürüten muhtarlara yönelik şiddetin kabul edilemez olduğu vurgulandı.
Buca Muhtarlar Birliği Derneği ve İzmir Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Erşahin, saldırıyı sert sözlerle kınadı.
Erşahin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Buca Kaymakamımız Sayın Muhammed Gürbüz, muhtarlardan sorumlu Buca Belediye Başkan Yardımcımız Sayın İsmail Yüzer ve Muhtarlık İşleri Müdürümüz Sayın Tülay Güngüney ile birlikte Barış Mahallesi Muhtarımız, değerli yol arkadaşımız Şenay Dağçeviren’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.”
Erşahin, saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen kişinin tutuklandığını ifade ederek, sürecin yakından takip edilmesinden dolayı Kaymakam Gürbüz’e teşekkür etti.
“Kaymakamımızın gayretleriyle menfur saldırıyı gerçekleştiren şahsın tutuklanmış olmasından memnuniyet duyuyor, şahsım ve kurumum adına Sayın Kaymakamımıza şükranlarımı sunuyorum. Hiçbir muhtarımız asla yalnız değildir. Bu saldırıyı esefle kınıyorum. Bundan sonraki duruşumuz ve kararlılığımız daha güçlü olacaktır.”
Muhtar Şenay Dağçeviren’e acil şifalar dileyen Sedat Erşahin, benzer olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.
Erşahin, “Şiddetin her türlüsünü kınıyoruz. Birlik, dayanışma ve sağduyunun hâkim olduğu bir Buca için hep birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

