41,3050$% 0,28
48,4714€% 0,47
7.983,00%0,06
10.382,89%-1,92
฿%
%
AK Parti Buca İlçe başkanlığı için 8 olağan kongresini 24 Kasım 2024 Pazar günü Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşecek olan kongre öncesi AK Parti Genel Merkezi, AK Parti buca İlçe başkanı İbrahim Şengöz ün yerine, AK Parti Genel Merkezine Ziya Aksu, Yüksel Yönt, Emrullah Duran ve Cihangir Sağır ‘ı Ankara genel merkeze çağırmış, Genel Merkez’de 4 ilçe başkanı adayı içinde Cihangir Sağır, a tebliğ yapıldığını açıklamıştı.
AK Parti Teşkilat başkanlığının sosyal medya hesaplarından AK Parti Buca ilçe başkanına yapılan atama ile ilgili hiç bir paylaşım yapılmaması dikkat çekti.
AK Parti Buca’da 8. olağan kongre öncesi AK Parti Buca kongresi öncesi kulisler hareketlendi; yeni adayların çıkması ile birlikte Cihangir Sağır’ın yönetim oluşturmakta güçlük çektiği bilgileri gelirken.
Önceki dönem AK Parti İzmir il yöneticilerinden olan Özalp Şevik’inde AK Parti Buca ilçe başkanlığı için aday olduğu ve yönetiminde Buca’da güçlü isimlerin bulunduğu ve Cihangir Sağır’ın karşısına güçlü bir yönetim ile karşısına çıkacağı söylendi.. Şevik’in 12 yıl il yönetim kurulu üyeliği görevi yaptığı belirtildi.
AK Parti Buca İlçe başkanlığına 3. bir isim daha aday olacak mı ?
AK Parti önceki dönem yöneticileri ve meclis üyeleri sosyal medya hesaplarından Kongre öncesi yaptıkları paylaşımlar ile Krizin derinliğini gösterirken.
Kongre saatinde AK Parti Buca ilçe başkanlığına aday sayısının arta bileceği veya tepki istifalarının olabileceği de kulis bilgilerinden.
Son bir Not : Ankaraya çağrılan bazı adayların ise Kongrede İlçe başkanlığı için adaylıklarını açıklamaları ise süpriz olmayacağı bilgisi ise kulislere düştü.
AK Parti Buca 8. Olağan İlçe Kongresi, 24 Kasım Pazar günü saat 14.30’da Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonunda yapılacak.