DOLAR

41,8797$% 0,23

EURO

49,0076% 0,43

ÇEYREK ALTIN

10.078,00%1,12

BİST100

10.338,24%-0,31

BİTCOİN

฿%

RİPPLE

%

İmsak Vakti a 02:00
İzmir AÇIK 18°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Buca ’da Amatör Spor Haftası Renkli Görüntülere Sahne Oldu.

Gençler Sporla Buluştu

Buca İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Fikret Yılmaz ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Murat Sarıer, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi’nde düzenlenen açılış programına katıldı.

Okulun bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen müdürler, gençlerle birlikte çeşitli spor dallarında yarışarak renkli görüntülere sahne oldu.

Sahada Öğrencilerle Beraber

Program kapsamında badminton, futbol, voleybol, basketbol, bilek güreşi ve curfbol gibi farklı branşlarda etkinlikler düzenlendi. İlçe Müdürleri Fikret Yılmaz ve Murat Sarıer, öğrencilerle birlikte sahaya çıkarak hem spor yaptı hem de gençlerle keyifli vakit geçirdi.


“Spor, Eğitimin Ayrılmaz Bir Parçası”

Etkinlikte konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz, sporun gençlerin fiziksel ve sosyal gelişiminde önemli bir rol oynadığını vurguladı. Yılmaz, “Öğrencilerimizin aktif ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri, akademik başarıları kadar değerlidir. Spor, eğitimin ayrılmaz bir parçası olmalıdır.” ifadelerini kullandı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Sarıer ise gençlerin spora yönlendirilmesinin toplumun geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Amatör Spor Haftası bu bilinci artırmak için önemli bir fırsattır.” dedi.


Spor Dolu ve Eğlenceli Bir Hafta Tamamlandı

Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Gün boyunca süren spor müsabakaları, dostluk ve dayanışma ruhu içinde tamamlandı.

https://www.facebook.com/gundembucam
https://www.facebook.com/gundembucam
Tahtalı barajı
Tahtalı barajı

1 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

1 0 0 0 0 0