DOLAR

42,5354$% 0.07

EURO

49,5729% -0.06

ÇEYREK ALTIN

9.394,00%-0,84

BİST100

11.007,37%0,81

BİTCOİN

฿%

RİPPLE

%

İmsak Vakti a 02:00
İzmir °
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
X

Buca Belediyesi ’nden Kadınlara Güç ve Özgüven Desteği

Buca Belediyesi ’nin ücretsiz kick boks kursları kadınlardan yoğun ilgi görüyor. Kadınlar, hem spor yapıyor hem de olası şiddet durumlarında kendilerini korumayı öğreniyor.

Bucalı Kadınlardan Yoğun İlgi

Buca Belediyesi’nin kadınlara yönelik ücretsiz olarak düzenlediği kick boks dersleri, ilçedeki kadınlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen derslerde kadınlar, yakın dövüş teknikleri ve etkili savunma yöntemleri öğrenirken aynı zamanda fiziksel güç ve dayanıklılıklarını da artırıyor.

Kadına yönelik şiddet vakalarının arttığı bir dönemde hayata geçirilen bu proje, Bucalı kadınlara hem spor yapma hem de kendini savunma imkânı sunuyor.

Görkem Duman: “Kadınların Yanındayız”

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, projeye gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Bucalı kadınların kendilerini koruma becerilerini geliştirmeleri ve özgüven kazanmaları için yanlarındayız. Bu kurslar, sporun yanı sıra güçlenme ve dayanışma fırsatıdır. Tüm Bucalı kadınları bu hareketin bir parçası olmaya çağırıyorum.”

Başkan Duman, belediye olarak kadınların sosyal hayatta daha güçlü ve özgüvenli bireyler haline gelmesini destekleyen projeleri sürdürmeye devam edeceklerini de vurguladı.

“Bizim İçin Büyük Bir Fırsat”

Kick boks kursuna katılan Yasemin Bayındır, eğitimin hayatında önemli bir yer edindiğini söyledi:

“Günümüzde her gün bir kadın ölüyor. Önümüze çıkacak tehlikelerde kendimizi savunacağız. Bu hafta dördüncü haftamız. Daha da devam edeceğiz. Bu alanda ilerlemeyi düşünüyorum. Buranın ücretsiz olması bizim için çok büyük bir fırsat.”


Kadınlar İçin Dayanışma ve Güçlenme Alanı

Buca Belediyesi’nin ücretsiz kick boks dersleri, sadece bir spor etkinliği olmanın ötesinde, kadın dayanışmasını güçlendiren ve özgüveni artıran bir platforma dönüşmüş durumda.

https://www.facebook.com/gundembucam
https://www.facebook.com/gundembucam
Altun Yapı İnşaat Buca
Altun Yapı İnşaat Buca

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.