DOLAR

42,5354$% 0.07

EURO

49,5729% -0.06

ÇEYREK ALTIN

9.394,00%-0,84

BİST100

11.007,37%0,81

BİTCOİN

฿%

RİPPLE

%

İmsak Vakti a 02:00
İzmir °
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
X

Buca Belediyesi’nde Nisan Meclisi: Yeni Görev Dağılımları Belli Oldu

Buca Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısında, siyasi partilerin grup başkan vekilleri ve meclis yönetimi netleşti. Belediye Başkanı Görkem Duman, toplantıda yaptığı konuşmada hem geride kalan iki yılı değerlendirdi hem de ilçeye yönelik yeni projeleri duyurdu.

Görkem Duman “İki Yıldır Halkımıza Hizmet Etmenin Onurunu Yaşıyoruz”

Başkan Duman, 31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden iki yıl geçtiğini hatırlatarak, bu süreçte halka hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Kendilerini göreve layık gören Özgür Özel’e ve Bucalılara teşekkür eden Duman, en büyük sorumluluklarının verilen sözleri yerine getirmek olduğunu vurguladı.

Son iki yılda ekonomik kriz, artan yoksulluk ve siyasi baskılar gibi zorlu süreçlerden geçildiğini belirten Duman, “Ne bir santim eğildik ne de bir adım geri attık” diyerek hizmet kararlılığını yineledi.

https://www.facebook.com/gundembucam
https://www.facebook.com/gundembucam

Buca’da Asfalt Seferberliği Başladı

Toplantının en dikkat çeken başlıklarından biri ise altyapı çalışmaları oldu. Başkan Duman, yaklaşık bir aydır devam eden yol yenileme ve asfalt çalışmalarının Nisan ayında daha da hız kazanacağını açıkladı. Cemil Tugay’ın desteğiyle yürütülen çalışmaların adeta bir “seferberlik” haline dönüşeceğini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi ve Buca Belediyesi ekiplerinin ortak çalışmasıyla, Nisan ayı sonuna kadar ilçedeki asfalt ihtiyacının yaklaşık yüzde 70’inin karşılanmasının hedeflendiği ifade edildi. Ayrıca belediyenin kendi asfalt üretimine yönelik deneme çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğu ve kısa süre içinde sahaya yansıyacağı belirtildi.

Kentsel Dönüşüm Vurgusu

Başkan Duman, İzmir’de gerçekleştirilen temel atma ve açılış törenlerine de değinerek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kentsel dönüşüm konusundaki hızlı hareket edilmesi yönündeki talimatlarını aktardı.

Buca’da uzun süredir hazırlanan imar planlarının meclisten geçtiğini ve şu anda Büyükşehir Belediyesi’nde değerlendirme aşamasında olduğunu belirten Duman, planların onaylanmasıyla ilçenin 30-40 yıllık geleceğinin şekilleneceğini söyledi.

Mecliste Yeni Görev Dağılımları

Nisan ayı meclis toplantısında siyasi partilerin grup başkan vekilleri de açıklandı. Buna göre:

  • CHP Grup Başkan Vekilliği görevine Uğur Aydın devam ederken
  • AK Parti’de Burçin Kevser ‘in yerine AK Parti Grup Başkan Vekili Veli Balyemez olurken
  • MHP’de Mustafa Kartal ‘ın yerine MHP Grup Başkan Vekilliğine Şükrü Parmaksızoğlu oldu

CHP Grup Başkan Vekili Uğur Aydın, AK Parti’nin yeni grup başkan vekili Veli Balyemez’i tebrik edederiz Kendisi. Sayın Ak Devrimci ile çalışmalarında başarılar diliyoruz Ayrıca CHP’de grup sözcülüğü görevine Emre Yaman’ın getirildiği açıkladı.

Meclis Başkan Vekilleri Belirlendi

  1. Başkan Vekili: Ulaş Koç

  1. Başkan Vekili: Semih Gökçük seçildi
Bahadır Altınkeser
Bahadır Altınkeser

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.