DOLAR

38,2552$% 0.34

EURO

43,8333% 0.15

ÇEYREK ALTIN

6.682,00%0,64

BİST100

9.317,24%-0,84

BİTCOİN

3241053฿%0.74451

RİPPLE

79.19%0.20808

İmsak Vakti a 02:00
İzmir PARÇALI AZ BULUTLU 23°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Buca İstiklal Marşı’nı hep birlikte okudu

İSTİKLAL Marşı’nın milli marş olarak kabul edilişinin 101. yılında Buca tek yürek oldu. Buca Belediyesi önünde buluşan Bucalılar, İstiklal Marşı’nı hep birlikte okudu.

Buca Belediyesi, İstiklal Marşı’nın kabulünün 101. yılını kutlamak ve milli şair Mehmet Akif Ersoy’u anmak için tören düzenledi. FOMGED Halk Oyunları Ekibi’nin zeybek gösterisiyle başlayan törende konuşan Buca Belediye Başkan Yardımcısı Barış Özreçber, “Kurtuluş Savaşı yıllarında aziz milletimiz, canını dişine takarak Anadolu’nun işgaline karşı mücadele etmiş, her türlü fedakârlığı yaparak ordumuzu desteklemiştir. Böylesi bir süreçte, Başkomutan Mustafa Kemal ve Genelkurmay Başkanı İsmet Paşa, hem milletimize hem de askerlerimize moral vermek, Anadolu’da tutuşan heyecanı korumak, vatan sevgisini ve inancı güçlendirmek için büyük çaba göstermişlerdir. Milli marşımızın yazılması da bu süreçte atılan en önemli adımlardan biridir” dedi.

Ardından, törene katılan Bucalılar tek yürek olarak Bando 35 Grubu’nun eşliğinde İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okudu.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.