42,5354$% 0.07
49,5729€% -0.06
9.394,00%-0,84
11.007,37%0,81
฿%
%
02:00
Buca Belediyesi Şubat ayı olağan Meclis oturumunda elektrikli scooterların düzenlenmesi önerisi gündeme gelmiş. AK Partili Mustafa İnce’nin scooterlar için işgaliye ücreti alınmasını için önerge sunmuştu. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, konun hukuk komisyonları tarafından incelenmesini ve buna göre karar alınmasına karar vermişti. Önergeyi görüşen ilgili komisyonlar red etti.
Önerge sahibi AK Parti’li Meclis Üyesi Mustafa İnce, “Bu konuda hukuk komisyonu sınıfta kaldı. Sokağa inip vatandaşları belediye önüne dökecektim” dedi. Erhan Kılıç önergeyi yeniden komisyonlara gönderdi. Buca’nın onca derdi ve deprem gibi önemli afet varken. Buca Belediyesinde Gündem Gençlerin Scooter. Buca hizmet bekliyor.
Buca’nın gençleri Hizmet bekliyor, çelme değil ?
Yollardaki işgaliye bakın tabelalar , sandalyeler, , kaçak yapılar, kaçak katlar, Kaçak hobi bahçeleri ne yapıyorsun erhan kılıç