42,5459$% 1,90
49,4681€% 2,21
9.414,00%-1,55
10.565,74%-0,59
฿%
%
02:00
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Başkanlığı’nın 18. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Çağdaş Kaya, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kongrede aynı zamanda yeni ilçe yönetimi ve il delegeleri de belirlendi.
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, kongreye katılarak Kaya ve ekibini kutladı. Duman, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Cumhuriyet Halk Partisi 18. Olağan Buca İlçe Kongresi’nde başkanlığa yeniden seçilen Çağdaş Kaya’yı, yönetimini ve tüm il delegelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Altı oklu bayrağımızın gölgesinde yürütecekleri çalışmalarda üstün başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde partimizi daha da ileriye taşıyacaklarına inanıyorum.”
Yeniden seçilen CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, kongre sonrası yaptığı açıklamada birlik ve mücadele vurgusu yaptı. Kaya, “CHP Buca 18. Olağan Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Bugün Buca’da demokrasi kazandı, Cumhuriyet kazandı, örgütümüz kazandı. Omuz omuza, yürek yüreğe daha güçlü bir geleceğe yürüyoruz. Birlik, mücadele, zafer! Buca’dan Türkiye’ye umut yükseliyor. Kongremize katkı sunan tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
CHP İzmir 27. Dönem Milletvekili Ednan Arslan, kongrede divan başkanlığı görevini üstlendi. Arslan, konuşmasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i de anarak şu ifadeleri kullandı:
“Değerli yol arkadaşımız Ferdi Zeyrek’i anarak başladığımız kongremiz büyük bir birlik ruhu içerisinde sonuçlandı. CHP’nin evlatları olarak biliyoruz ki; kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz. Kongremiz hayırlı olsun.”
Yeni dönemde görev alacak asil yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:
Yedek yönetim listesi ise şu şekilde belirlendi:
CHP Buca’yı il kongresinde temsil edecek delegeler şu isimlerden oluştu:
Seçimde tek aday olarak güven tazeleyen Çağdaş Kaya, yeni yönetim ve il delegeleriyle birlikte Buca’da CHP örgütünü daha da güçlendirmeyi hedefliyor. İlçe örgütü, önümüzdeki dönemde yerel siyasette daha etkin bir rol üstlenmeye hazırlanıyor.



1
Görkem Duman, Atatürk’ü 10 Kasım’da doğduğu evde andı
2
Buca Belediyesi Ballı bağış Arazisi Önünde Ağaç katliamını kim yaptı ?
3
Buca belediyesi toplanıyor gündem yine imar planları, yine satış.
4
Son Dakika Mustafa Dinçer Zafer Partisinden İstifa etti.
5
Meteorolojik uyarı Buca’nın 55 günlük suyu kaldı