DOLAR

42,5459$% 1,90

EURO

49,4681% 2,21

ÇEYREK ALTIN

9.414,00%-1,55

BİST100

10.565,74%-0,59

BİTCOİN

฿%

RİPPLE

%

İmsak Vakti a 02:00
İzmir AÇIK 12°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Kaymakam Muhammed Gürbüz, İzmir Şampiyonu Genç Sporcuları Makamında Ağırladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Serbest Stil Güreş Müsabakaları, bu yıl da genç sporcuların büyük mücadelesine sahne oldu. Turnuvada kendi kilolarında İzmir birincisi olmayı başaran Gazi Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri Şiyar Meyan ve Diyar Meyan, elde ettikleri başarıyla hem okullarını hem de ilçelerini gururlandırdı. Öğrencilerin gösterdikleri azim ve disiplin, yaşıtları adına önemli bir örnek oldular.

Protokolden Genç Sporculara Destek

Yarışmada elde edilen bu önemli başarının ardından, genç sporcular İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Sarıer, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yaşar Polat, Gazi Ortaokulu Müdürü Yalçın Tirsin, Antrenör Murat Aktaş ve Göksu Mahalle Muhtarı Hasan Akyol eşliğinde Kaymakam Muhammed Gürbüz’ü makamında ziyaret etti. Bu ziyaret, genç sporculara verilen desteğin somut bir göstergesi olurken, sporun gelişmesinde kurumlar arası iş birliğinin önemini de ortaya koydu.

Kaymakam Gürbüz: Genç sporcuları tebrik etti.

Ziyarette öğrencileri tebrik eden Kaymakam Muhammed Gürbüz, sporcuların yetiştirilmesinde emek veren öğretmen ve antrenörleri teşekkür etti.

Aile ve Okul Desteği Başarıyı Güçlendirdi

Şiyar ve Diyar Meyan’ın elde ettiği İzmir birinciliğinde, okul yönetiminin ve antrenörlerinin yanı sıra ailelerinin desteği de büyük rol oynadı. Gazi Ortaokulu’nun spor faaliyetlerine verdiği önem ve öğrencileri teşvik eden yaklaşımı, genç sporcuların gelişiminde önemli bir katkı sundu. Antrenör Murat Aktaş ise öğrencilerinin antrenmanlardaki disiplinli çalışmalarının başarıyı beraberinde getirdiğini vurguladı.

Sporun İlçedeki Gelişimine Katkı

İlçede spora olan ilginin artması, düzenli sportif faaliyetlerin çoğalması ve gençlere sunulan imkanların zenginleşmesi, bu tür başarıların ortaya çıkmasını destekliyor. Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar, öğrencilerin farklı branşlarda kendilerini geliştirmelerine fırsat tanıyor. Şiyar ve Diyar’ın elde ettiği bu başarı da ilçede spor kültürü adına önemli bir örnek.

https://www.facebook.com/gundembucam
https://www.facebook.com/gundembucam
Şerafettin Bural TFF
Şerafettin Bural TFF

1 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

1 0 0 0 0 0