38,0013$% 0.35
41,4180€% 0.26
6.064,00%-0,08
9.810,94%-0,50
฿%
%
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 23 Mart 2025’te gerçekleştireceği cumhurbaşkanlığı ön seçimi öncesinde, Buca İlçe Başkanlığı yoğun bir çalışma yürütüyor. İlçedeki 26 bin parti üyesine tek tek ulaşarak seçime katılım çağrısı yapılıyor.
CHP Buca İlçe Başkanlığı, 23 Mart Pazar günü düzenlenecek ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olarak katılacağı “Cumhurbaşkanı Adayı Örgüt Denetiminde Ön Seçim” için hazırlıklarını sürdürüyor. İlçe Başkanı Çağdaş Kaya liderliğinde yürütülen çalışmalarda, ilçedeki 26 bin üye telefonla aranarak seçime davet ediliyor. Üyeleri bizzat arayan Başkan Kaya’ya, Buca Belediye Başkanı Mimar Görkem Duman da destek veriyor.
Üyelere çağrıda bulunan CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, seçimin sadece bir oylama değil, iktidar yolculuğunun başlangıcı olduğunu vurguladı. Kaya, “Türkiye’nin geleceğini birlikte kuralım. Bu yolculuğun adı iradedir, karardır, iktidardır. Tarihi birlikte yazmak için tüm üyelerimize sesleniyorum: 23 Mart Pazar günü sen de gel, seç, tarihe geç” dedi.
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman da seçim sürecinin önemine dikkat çekerek, “Ülke olarak tarihi bir sürece doğru ilerliyoruz. Partimizin ön seçimlerine gösterilecek katılım, bundan sonraki sürecin başarısını doğrudan etkileyecek. Ne kadar yüksek bir katılım sağlarsak, seçim çalışmalarımızdaki motivasyon ve heyecanımız da o kadar artacaktır” ifadelerini kullandı.
CHP’nin gerçekleştirdiği bu ön seçim, parti içinde demokratik süreci güçlendirme hedefi taşıyor. Buca örgütü, seçimin yüksek katılımla gerçekleşmesi için tüm üyeleri harekete geçirirken, parti içindeki birlik ve beraberliği artırmayı da amaçlıyor. Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olarak katıldığı bu süreç, CHP’nin cumhurbaşkanlığı seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanmasına zemin hazırlıyor.
Gündem Buca ‘yı Youtube sayfasına Abone Olmayı unutmayın
https://www.youtube.com/watch?v=6upa9QtUEVs
https://gundembuca.com/izmir-de-su-krizi-dsi-den-sonra-izsu-da-harekete-gecti.html