DOLAR

42,5354$% 0.07

EURO

49,5729% -0.06

ÇEYREK ALTIN

9.394,00%-0,84

BİST100

11.007,37%0,81

BİTCOİN

฿%

RİPPLE

%

İmsak Vakti a 02:00
İzmir °
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
X

On Binler Gülşah Durbay ’ı Son Yolculuğuna Uğurladı

Manisa Büyük Bir Değerini Daha Kaybetti

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Manisa’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Genç yaşta yaşamını yitiren Durbay için düzenlenen törene on binlerce vatandaş katıldı. Tören boyunca duygu dolu anlar yaşanırken, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda yurttaş, Gülşah Durbay’a veda etmek için bir araya geldi.

Yol Arkadaşlarından Duygusal Veda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Meclis Üyesi Hacer Taş, cenaze töreninin ardından yaptığı açıklamada, Gülşah Durbay’ın mücadeleci kişiliğine ve hayata olan bağlılığına vurgu yaptı. Taş, “Mücadelesi, cesareti ve hayata tutunma azmiyle hiç vazgeçmeyen güzel gülüşlü kardeşimizi gözyaşlarıyla uğurladık. Ardında asla silinmeyecek bir iz bıraktı. Seni unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

Görkem Duman: “Yeri Doldurulamaz Bir Dostumuzu Kaybettik”

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman da cenaze törenine katılarak Durbay’a veda eden isimler arasında yer aldı. Duman, yaptığı paylaşımda Gülşah Durbay’ı “Şehzadeler’in gülen yüzü” olarak tanımladı. Açıklamasında, “Omuz omuza yürüdüğümüz, mücadelesine ve inancına hayranlık duyduğum kıymetli yol arkadaşımızı çok sevdiği hemşehrileriyle birlikte ebediyete uğurladık. Şehzadeler çok kıymetli bir evladını, bizler ise yeri doldurulamaz bir dostumuzu kaybettik” sözlerine yer verdi.

Siyasi Parti Temsilcileri de Törendeydi

Cenaze törenine yalnızca CHP’den değil, farklı siyasi partilerden de katılım oldu. AK Parti İzmir Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreteri Eyüp Kadir İnan, Manisa’da düzenlenen cenaze namazına katılarak ailesine ve sevenlerine taziyelerini iletti. İnan, paylaşımında “Merhume Gülşah Durbay’ın mekânı cennet, makamı ali olsun” ifadelerini kullanarak, CHP camiasına da başsağlığı diledi.

https://www.facebook.com/gundembucam
https://www.facebook.com/gundembucam
Gülşah Durbay
Gülşah Durbay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.